Flamini: Bolno je vidjeti kako se Arsenal muči
Foto: EPA

Veznjak Crystal Palacea i dalje veliki fan Arsenala

Flamini: Bolno je vidjeti kako se Arsenal muči

D. Rakanović

Vezni igrač Crystal Palacea Mathieu Flaminini priznao je da mu je bolno gledati kako se njegov bivši klub Arsenal muči sa rezultatima ove sezone u Premier ligi. 

Flamini je u ponedjeljak ušao sa klupe u pobjedi Palacea nad Arsenalom rezultatom 3:0, čime se Arsenal stavio u težak položaj u trci za prva četiri mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Flamini je dva puta nastupao za Arsenal i upisao je ukupno 246 nastupa u dresu Topnika. 

"Bolno je vidjeti kako se Topnici muče, jer sam još uvijek Arsenalov navijač. Proveo sam mnogo godina tamo, tako da je moje srce crveno-bijelo", rekao je Flamini i dodao: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Stvarno se nadam da će uspjeti se plasirati u Ligu prvaka, jer su zaslužili to. Arsenal je tako nevjerovatan klub, sezona nije gotova. Mnogo utakmica je preostalo. Vjerujem da mogu to da učine, sve je do njih".

Arsenal se nakon 30. kola nalazu na šestoj poziciji sa 54 boda, a u odnosu na četveroplasirani Manchester City imaju sedam bodova zaostatka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi