Salihamidžić i Flick nemaju baš najbolji odnos, ali rade zajedno za dobro tima
Foto - EPA

Prave tim za narednu sezonu

Salihamidžić i Flick nemaju baš najbolji odnos, ali rade zajedno za dobro tima

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić i Hansi Flick nisu u najboljim odnosima, ali rade sve kako bi Bayern bio što bolji.

Odnos između direktora i trenera bavarskog velikana striktno je profesionalan. Nije tajna da često ne dijele mišljenje oko određenih stvari, posebno kada je kupovina igrača u pitanju.

Ipak, obojica su osobne stvari ostavili iza sebe i pokušavaju da sklope najbolji mogući tim za narednu sezonu.

Kao i kod svih velikih timova Covid je napravio probleme sa financijama. Tako je budžet tima iz Minhena između 50 i 80 miliona eura i u sklopu toga će Flick morati praviti tim.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Razgovori između njega i Salihamidžića su konstantni. Pokušavaju se iznaći najbolja rješenja za tim za narednu sezonu, a ako je suditi po potezima iz prošlosti, neće tu biti previše problema.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti