Florentin Pogba: Paul se uvijek ljuti kada gubi

Stariji brat Pogbe

Florentin Pogba: Paul se uvijek ljuti kada gubi

Ekipe Manchester Uniteda i St. Etiennea odmjerit će u četvrtak snage u okviru šesnaestine finala Evropa lige.

Ovaj dvomeč je posebno zanimljiv za porodicu Pogba jer će se sastati dva brata - Paul na jednoj i Florentin na drugoj strani. Vezni fudbaler St. Etiennea, Florentin Pogba, govorio je o duelu sa bratom pred ovu utakmicu.

"Znam još od malih nogu koliko je on dobar, ali za njega je sjajana stvar što je u prvoj postavi tako velikog kluba. Sve što on uradi prati se sa tri ili četiri puta većom pažnjom nego kod ostalih fudbalera, jer je najplaćeniji fudbaler svijeta. On se može nositi s tim jer je psihički veoma jak još iz vremena kada smo bili veoma mladi. On ne voli gubiti. Ja sam naučio gubiti i rekao bih da ne gubite, već učite. Ali, on kada gubi, naljuti se", rekao je Florentin pa nastavio:

"Mi ćemo uvijek biti iza njega. On zna kako je u našoj porodici. Bilo da je odigrao dobru ili lošu utakmicu, mi smo uvijek tu uz njega. Može osvojiti sve trofeje na ovom svijetu, ali uvijek će biti moj mlađi brat. Kada igramo zajedno na odmoru, uvijek smo u istom timu. Sada ću igrati protiv njega i čuvat ću ga. Bit će veoma čudno, ali to je fudbal".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da se prvi meč ovih ekipa igra u četvrtak od 21.00 sati na Old Traffordu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti