Florentino Perez je dao riječ, Ramos ostaje u Real Madridu

Svjesni su koliko zasluga ima u još jednoj tituli

Florentino Perez je dao riječ, Ramos ostaje u Real Madridu

E. Škorić

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez obećao je da će Sergio Ramos ostati u klubu.

Ramosu ugovor ističe narednog ljeta, ali očito je da nakon 34. osvojene titule i on sam, a i svi u Realu žele da ostane.

Međutim, navodno su pregovori odgođeni zbog politike Kraljeva da ponude produženje za 12 mjeseci igračima starijim od 30 godina, a Ramos je želio ostati do svog 37. rođendana 2023. godine. Unatoč komplikacijama oko dogovora, Perez je potvrdio da će nakon prvog naslova u La Ligi od 2017. klub učiniti sve da Ramosa zadrži u Madridu.

"Ramos će biti u klubu cijeli život, mi smo mirni i sigurni u to. Bio je nevjerojatan kao kapiten kluba i puno našeg uspjeha se svodi na njega", rekao je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U posljednjih sedam utakmica postigao je Ramos pet golova, uključujući ključne golove protiv Mallorce, Getafea i Athletic Bilbaa.

Ramos je sada osigurao svoj peti naslov La Lige u sklopu blistave 15-godišnje karijere u glavnom gradu Španije izjednačivši se s Fernandom Hierrom, Ikerom Casillasom i Gutijem, te ima jedan naslov manje od Raula Gonzaleza.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ogroman doprinos, priznajem. Od poklonjenih 90% jedanaesteraca, 100%-na realizacija. Poštovanje.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi