Realov dar od Boga: Zidaneovo obraćanje nakon titule je zaista posebno
Foto - EPA

Niko kao legendarni Francuz

Realov dar od Boga: Zidaneovo obraćanje nakon titule je zaista posebno

M. Šljivak

Zinedine Zidane ponovo je odveo Real Madrid do trofeja.

Čudesni francuski stručnjak i apsolutna fudbalska legenda s Kraljevima je stigao do 11. trofeja u karijeri, a nakon osvajanja La Lige emocije nije želio da krije.

"Ovo je velika stvar i emocije su ogromne. Nije lako osvojiti La Ligu. Ovo mi je jedan od najboljih trenutaka u kompletnoj karijeri", rekao je Zidane i zatim je nastavio:

"Uvijek ću biti zahvalan Florentinu Perezu što me je doveo u Madrid a igram u najboljem timu svijeta. Priča se sada nastavlja", istakao je Zidane, a kakav je čovjek dovoljno pokazuje da nijednog igrača nije stavio ispred nekog drugog:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi igrači su jednako zaslužni za ovaj uspjeh", jasan je Zidane.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez večeras je istakao da je Zidane 'dar od Boga" i da se nada kako će u budućnosti postići još veće stvari.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elimo
Legenda čovjek samo što nema medije da ga guraju kao što recimo neke trenere ističu... Definitivno najpodcjenjeniji trener današnjice
8 3
zaboti janos
Velika sjena s penalima pada na ovu titulu.Cestitam Realu!
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi