4

Komentari (4)

user1603273752
Jest eto Arsenal,Totenhem,Chelsea,Atletico Madrid itd dobili poziv Bayern nije....losa ti prica
m1987
Sigurno jeste cilj veća zarada, ali veliki klubovi su u ogromnim dugovima i ovaj potez je morao biti povučen. Sam Real kao sto kaze je izgubio 400m od početka pandemije, a pri tome su u kreditima za novi stadion i jos raznim drugim. Kada bi se klubovi veliki poceli raspadat onda bi i mali za njima krenuli. Ljudi podrzavaju UEFU i FIFU a do sad su radili svakakve malverzacije krenuvsi od SP u Katru i Rusiji pa nadalje. Ovo ce doći nešto kao NBA liga u košarci. Na kraju ko zna mozda se napravi veliki broj SL pa bude Istocno Europska SL i budu nasi klubovi, i kasnije pobjednici idu u veći rang. Što se tiče da bi bogati klubovi bili jos bogatiji a siromasni jos siromašniji ne slazem se jer bogati kupuju igrace po vecim cijenama i tako se novac vrti kao lanac ishrane. Mislim da je ovo ekstra posao od čelnika najvećih klubova.
Zoilomas
hahah vidi se na kraju da gube zivce... neka neka crkni dzikane
burazengija
Ja nigdje ne vidi da gube zivce, samo se vidi koliko se uefa prepala da ne dobije dio kolaca a kada ga dobiju onda ce sve uredu biti i promovisati ce super ligu....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.