Marca objavila iznenađujuću vijest o mislima Florentina Pereza: Osmorica igrača Reala odlaze?

Ističe im ugovor

Marca objavila iznenađujuću vijest o mislima Florentina Pereza: Osmorica igrača Reala odlaze?

A. Čaušević

Madridska Marca koja je odlično upućena u dešavanja u Real Madridu objavila je iznenađujuću vijest o sudbini nekolicine igrača Kraljeva. 

Real Madrid je posljednjih mjeseci potvrdio tri važna produženja ugovora. Militao, Rodrygo i Militao su produžili saradnju te će i u narednim godinama nositi dres Los Blancosa.

Upitnici su čak iznad osmorice igrača od kojih su neki već godinama nositelji igre aktuelnog prvaka Evrope i igrači bez kojih je nemoguće zamisliti Real.

Kako sada stvari stoje svi bi oni mogli napustiti Real u narednom periodu zbog čega će Florentino Perez imati pune ruke posla da s nekim produži ugovore.

Ključan će biti vezni red. Ugovori ističu Toniju Kroosu i Luki Modriću. I dok Hrvata nema namjeru ići u penziju, Nijemac razmilja o toj opciji.

Navodno je Perez već dao Kroosu roko do februara da donese konačnu odluku jer prvi čovjek Reala ne želi da ispusti iz ruku dolazak mladog Judea Bellinghama.

Ugovor ističe i Karimu Benzemi. Iako Perez smatra da je to gotova stvar, daleko od toga da je sve dogovoreno pogotovo jer vrebaju drugi bogati klubovi i spremni su Francuzu ponuditi nemoralnu ponudu.

Novi ugovori sigurno neće biti ponuđeni Marcu Asensiju i Daniju Ceballosu i oni će otići na kraju sezone. Isto se odnosi i na Mariana koji od 30. juna neće više biti igrač Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zahvalni Nacho koji uvijek nekako ostane kao vojnik kluba se također nada produženju saradnje, baš kao i rezervni golman Lunin s kojim je Carlo Ancelotti poprilično zadovoljan.

Lucas Vazquez i Eden Hazard su u pretposljednjoj godini ugovora. Perez je već odlučio da će pustiti Belgijanca, dok će svog miljenika i jako zahvalnog Vazqueza zadržati u timu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zilan66
Izgleda da i ovom perezu istice ugovor na ovom svijetu divi ga sto je pozutio.ili je bolestan ili zbog sinocnjeg rezultata.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi