3

Komentari (3)

serum11
Piše li vam te članke umjetna ili prava neinteligencija, potpuno je svejedno, netko donekle normalan bi ga trebao pročitati prije objavljivanja. Kako drugačije objasniti prvu rečenicu teksta u kojoj doslovno piše da je Real pobijedio Gironu pa onda morao pričekati dva sata da ista ta Girona, jer je u La Ligi samo jedan klub tog imena, pobijedi Barcelonu kako bi titula bila i matematički osvojena tj više nitko ne može stići i prestići Real na prvom mjestu tablice!?
Kajko
Kaj neznaš čitat ili si tak abnormalno glup ?
Cubarsi
Kajko :"Real Madrid je danas pobjedom nad Gironom (3:0) stigao do 36. naslova prvaka Španije. Zapravo, Kraljevi su morali sačekati još dva sata, odgledati meč Girona - Barcelona (4:2), a onda početi sa velikim slavljem".Je li ti ne znaš čitati ili si abnormalno glup?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.