16

Komentari (16)

Amansio
I Željo hahaha
Pogledajte sliku Ibrahimovica odnosno njegovo lice, prava Romska Chehra. Uvijek je imao arogantno ponasanje, kao da fudbalski svijet postoji samo zbog njega, bahat i drzak kako na terenu tako i uprivatnom zivotu. Interesantno da njegova bahatost uvijek umire kad ga potkace chetalji, kao na primjer kad ga je jedan od prisutnih na utakmici Zvezda - Milan nazvao balijom na stadionu Rajko Mitic, ali zato dobro lize chetalje kao sto je Sinisa Mihajlovic, on protiv chetalja ne pokazuje svoju bahatost, sto je zaista interesantno. Svaka mu cast kao fudbaleru, ali kao covjeku nema se sta dobro reci o njemu.
Mehinaldo
Ovo je tacno realno da je imao mozga i vise profesinalnosti da je manje lajao sigurno bi bio uz rame ronaldu i mesiju ovako ce ostati lajavac sto se tice najboljih na svijetu Daleko od tog da je los igrac ali ovakav potencijal korao je biti medju tri
Sars33
Ibra obicni debil...
saju701
Ma da Zlatanu je do para pa dobro on to ne krije e sad nam ti Perez reci koliko si tezak na kontu pa onda nastavi moralizirati.
slinsnizl
Zna se i za njega sve.Jedan od uslova da bi se postalo predsjednik Reala je da mora imati na svom racunu minimalno 20% budzeta Reala.
King_Kenny
...otkad je odbio susret sa onim bolesnim djetetom koje ga je molilo da dodje i koje mu je otislo u Pariz na noge da ga upozna i da ispuni posljednju zelju prije smrti,ja ovog cigu vise ne mogu ocima da gledam.
ZIVIOrodjo
Ruzno, u tvojim godinama
enko
Niko nije iznad misketa,pa covjek,ibra ,cjeni sebe i zna koliko vrijedi.gdje god je bio opravdao je pare koje je dobio,zati miske ljubi i dalje pereza.
Manager
Miskee
Florentino Perez, ako na to misliš.Pozz
Miskee
Misliš na mene?
Miskee
Ma niko nije iznad kluba!Bravo Perez
Amansio
To si upravu ali na žalost malo klubova to pokazuje u stvarnosti, Barsino geslo više od kluba vidjeli smo slučaj Mesi. Juventus godinama tanslačila mafija oko namještanja, Milan Berluskoni radio sta je htio, Mančesteru Ferguson Tito bio, Bajern ne pominjem tamo se zna koja legenda caruje Kajzer je kajzer. Jedino real još uvjek ima to.
Miskee
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.Bayern ti je klasičan primjer da niko nije iznad kluba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.