Florenzi kao da je proklet: Italijan se u klubu pojavio s ogromnim flekama po tijelu
Foto - EPA

Mora na pauzu

Florenzi kao da je proklet: Italijan se u klubu pojavio s ogromnim flekama po tijelu

M. Šljivak

Alessandro Florenzi napustio je ove zime Romu i otišao je u Valenciju kako bi dobio više prostora za igru.

Međutim, za sada se 28-godišnji Italijan nije previše proslavio. Nastupio je u tri utakmice, a protiv Getafea je dobio direktan crveni karton i neće nastupiti u naredna dva meča.

Čak i da nije dobio kaznu Florenzi sigurno ne bi igrao u narednom periodu. On se u srijedu pojavio u klubu s flekama po tijelu, a na kraju se ispostavilo kako ima vodene kozice.

On je odmah po dolasku u trening-centar odvojen od ostatka ekipe i upućen je na liječenje i na njega se neće moći računati u narednom periodu.

Zaista, Florenzija kao da je neko prokleo i jednostavno mu u posljednje vrijeme ništa ne ide od ruke, a sada je došao i novi problem

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vodene kozice su zarazna virusna bolest koja se manifestira osipom koji svrbi, a koji se sastoji od čitavih nakupina malih mjehurića koji su ispunjeni tekućinom.

Inkubacija kod vodenih kozica može trajati do 23 dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi