Florenzi neće završiti poput Tottija i De Rossija?

Ima ponudu da napusti Romu

Florenzi neće završiti poput Tottija i De Rossija?

Endin Čaušević

Sezona u italijanskoj Seriji A ušla je u samo završnicu i može se s pravom reći da već nekoliko godina nismo imali priliku gledati uzbudljiviju sezonu od ove.

Juventus bi u ovom kolu i teoretski trebao osigurati naslov prvaka Italije, a velika borba još uvijek vodi se u borbi za Evropu i opstanak. U nedjelju se u Rimu igra veliki derbi jer će Roma pred svojim navijačima ugostiti upravo Juventus.

Rimski klub može biti zadovoljan sezonom jer će vjerovatno direktno u Ligu prvaka, a također uspjeli su da dođu i do polufinala ovog takmičenja. Pripreme za narednu sezonu, što se tiče igračkog kadra, već su počele i uveliko se špekuliše o tome ko će doći, a ko napustiti Vučicu.

Italijanski mediji objavili su danas da bi Alessandro Florenzi ovog ljeta mogao napustiti Rim. Navodno, ovaj 27-godišnji fudbaler ima ponudu Intera, a na transferu insistira njegov dojučerašnji trener Luciano Spalletti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Florenzi s Romom ima ugovor do kraja naredne sezone, a još uvijek se nije uspio dogovoriti s klubom oko nastavka saradnje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi