Florenzi: Pobjeda bi bila veliko dostignuće za Romu i navijače

Fudbaler Vučice pred revanš sa Shakhtarom

Florenzi: Pobjeda bi bila veliko dostignuće za Romu i navijače

Roma sutra igra revanš susret osmine finala Lige prvaka protiv Shakhtara, te će na Olimpicu pokušati nadoknaditi zaostatak iz Ukrajine (2:1).

U Rimu je "mobilizacija" već nekoliko dana u toku i svi željno iščekuju meč protiv Shakhtara koji je prilika da se nakon dosta vremena Roma nađe u četvrtfinalu Lige prvaka.

"Možda ne definiše našu sezonu, ali znamo da će sutrašnji meč biti važan. Ne možemo to osporiti, biće to važna utakmica i morat ćemo dati sve od sebe na terenu, pokušat ćemo donijeti klubu pobjedu. Bilo bi to veliko dostignuće za ekipu, ali i za sve navijače", istakao je pred važnu utakmicu fudbaler Rome Alessandro Florenzi.

"Poput svih ostalih u Romi i ja želim da sve prođe dobro. Svi zajedno i pobjeđujemo i gubimo, i oni na klupi i oni koji igraju. U tom smisli želimo odigrati odličnu utakmicu", poručio je na kraju Florenzi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti