Florenzi poručio Interu: Eto Pjanića

Roma u subotu gostuje kod Intera

Florenzi poručio Interu: Eto Pjanića

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome u derbiju 11. kola italijanske Serije A u subotu gostuju kod Intera.

Fudbaler rimske ekipe Alessandro Florenzi izjavio je da će bh. reprezentativac biti najveća opasnost po gol Samira Handanoviča.

„Inter, trebate se bojati Pjanića. On je u najboljoj formi od svih nas i u Interu trebaju biti zabrinuti pred derbi utakmicu“, rekao je Florenzi.

Italijanski reprezentativac je izjavio da će ovo biti odlična prilika za Romu da dokaže svima da se nalaze u odličnoj formi i da su s pravom glavni favoriti za osvajanje Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Florenzi je dodao da je sretan što je kapiten Rome u odsustvu Tottija i De Rossija.

„Oni su moji idoli i čast mi je što sam u tom krugu. Mogu slobodno reći da mi se ostvario životni san“, zaključio je fudbaler Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.