FMP nadomak ABA lige

Ekipa iz Železnika stigla do brejka

FMP nadomak ABA lige

Teme:

Košarkaši FMP-a napravili su veliki iskorak ka plasmanu u regionalnu ligu.

Ekipa iz Železnika sinoć je u Sremskoj Mitrovici savladala Mega Leks rezultatom 84:83, pa je tako povela sa 2:1 u borbi za treće mjesto Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Milojevića su na poluvremenu imali višak od 11 poena, međutim, to im nije bilo dovoljno za konačan trijumf. Gosti su do ulaska u zadnju četvrtinu neutralisali prednost domaćina, da bi nakon dramatične završnice tim iz Železnika uspio da dođe do brejka. 

Junak pobjede bio je Filip Čović koji je na šest sekundi do kraja meča bio siguran sa linije slobodnih bacanja. On je meč završio sa 23 poena, dok su Dragan Apić i Ognjen Dobrić zabilježili 18, odnosno 15 koševa. Mega Leks je predvodio Rade Zagorac sa 15 poena.

Četvrti duel na rasporedu je u petak u Železniku, a plasman u ABA ligu obezbijediće ekipa koja prve dođe do tri pobjede.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi