Folk pjevač Kadir Nukić "zagrmio" u automobilu Miralema Pjanića

Još uvijek slavi duplu krunu

Folk pjevač Kadir Nukić "zagrmio" u automobilu Miralema Pjanića

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas igraju na domaćem terenu protiv Verone u okviru posljednjeg 38. kola italijanske Serije A.

Stara dama će i ovu sezonu završiti s duplom krunom koju će igrači ovog kluba danas proslaviti sa svojim navijačima. Ovo će biti i nova titula u vitrini bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji je u ljeto 2016. godine iz Rome stigao u Juve.

Igrači Juventusa već danima proslavljaju novu duplu krunu, a razloga za slavlje ima i naš fudbaler. Pjanić je na svom Instagram profilu postavio zanimljiv video koji je izazvao dosta komentara. Bh. fudbaler je pokazao da ima i "pjevačkih sposobnosti" uz pjesmu folk izvođača Kadira Nukića "Kleo bih te".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi