Ko će u Real? Pjanić ili Alcantara?

Kraljevi pojačavaju vezni red

Ko će u Real? Pjanić ili Alcantara?

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i veznjak Juventusa nalazi se na listi želja Real Madrida.

Iako su izborili još jedno finale Lige prvaka u Realu već razmišljaju o novoj sezoni, a ako je vjerovati inostranim medijima, predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez, namjerava pojačati vezni red.

Naime, donbalon.com piše da se na vrhu Perezove liste želja nalaze Miralem Pjanić (Juventus) i Thiago Alcantara (Bayern),

Oba ova fudbalera navodno su cijenjeni kod čelnika Reala, no problem pri eventualnoj realizaciji transfera predstavaljaju obeštećenja s obzirom da Juventus i Bayern bez dobre novčane ponude neće ni razmišljati o njihovoj prodaji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo zbog toga na listi želja aktuelnog evropskog prvaka nalaze se i dva mlada veznjaka Fabian Ruiz (Betis) i Maxime Lopez (Marseile).

Fabian Ruiz može napustiti Betis u svakom trenutku ukoliko se za njega na račun pomenutog kluba uplati 30 miliona eura, a pretpostavlja se da ni Lopez, kojeg bi Zidane rado vidio u svom timu, nije ništa skuplji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi