18

Komentari (18)

criticos
Direktan krivac za povredu je trener. Neko ce reci, sta ovaj prica - nidje veze, nije trener igrao. Kako je krivac? E ovako je krivac. Igraca koji je ulovio formu i ritam jer zbog carki i treniranja autorietat izbacio iz ritma, stavio ga na klupu pa na tribine. Igrao se psiholoskog rata, nije mu dao trenirati, igrati. Forma naglo pocinje padati, gubi se ritam, gubi se snaga. Onda ga vraca u masineriju, puni pogon. I sta se desava? Odgovor tijela povredom. Direktan krivac za tako nesto je trener zbog klasicnog poslovnog mobinga i igrica koje su limitirale fizicku spremu. Povreda je samo odgovor na sva prethodna desavanja. Mozda je Edinov um izdrzao, ali ne i tijelo, koje se odmah sveti ako se popusti na spremi. A popustilo se jer se trener izivljavao sa toplo, hladno, nikakao.
Pajver
Criticos kakav puni pogon ? Koju je to utakmicu odigrao cijelu u posljednje vrijeme
zajid08
Dobra partija Dzeke, dobro kretanje, otvaranje, sve sto jedan napadac treba da radi.
Pajver
Kolac za 65 min 1 gol Majoral za 25 1 gol
Samirredzo
Popusi ga ti kolcu,majmune
Pajver
Samirredzo kolcu želim što brži i uspješniji oporavak. A to o pušenju i majmunu šta drugo očekivati od bosanca
user1599499530
Ljudi dzeko nemoze vise da trci ,ko je gledao utakmicu mogao je vidjet da kad se vrati u svoj kazneni prostor kad praga ima prekid nema sanse da istrci neku kontru posle toga..sve stoji i da je golgeter,majstor i da ima extra karijeru i da je ljudina,ali stigle su ga godine to moramo priznat srce hoce ali...
user1599499530
Nisam rekao debilu da nece nego nemoze .razlika izmedu te dvije rijeci je velika..
zizu82
Velika razlika je između "nemože" i "ne može"....
Vuk13
Ne znam sta si htio postici komentarom ali si uspio samo nepismen biti
user1599499530
Htio sam te ****t pismena eto sta sam htio..
Samir7
Znaci po vama Dzeko se povrijedio iduci na klupu iki na tribine?
Keno
Fonseca moj Dzeko te spasava vec duze vrijeme
cogoH
Znaci po vama dzeko je prije izasao nego se povrijedio ? Hahah
makke07
Malo je čudno što svaki put kad je Džeko spomenut odmah spominje mayorala al baš svaki put i isti odgovor takođe pokušavajući uzdignuti drugog napadača.''Dobar je bio Džeko ali je i Mayoral dobar isto''već 5-6ti put ovo radi.Zaista je ponižavajuče stavljati momka koji je dao u profi nogometu ukupno 20golova sa Džekinom statistikom i godinama evo već,kojem svakako trebaju kritike i konkurencija ali postaje smiješno šta govori ovaj trener.
hordaaaassaistoka
U Dzeki proradio bosanski inat, vratio se onaj stari Dzeko :)
Sto stariji Dzeko to bolji sad ce marta mjeseca puni 35 godina Dzeki, neka nam je zdrav i ziv i sto vise golova postigao. Bez starca nema udarca, mislim na fudbalsku starost.
BogatiDijasporac
Eki, svidio mu se Džeko ... Čovjek je odigrao maksimalno ozbiljno i kvalitetno. Što stariji to bolji. Borben, pokretan, pametan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.