Fonseca dao prvi komentar o Džekinoj povredi: "Ne djeluje opasno..."

Portugalac rekao olakšavajuća vijest

Fonseca dao prvi komentar o Džekinoj povredi: "Ne djeluje opasno..."

Admin Čaušević

Edin Džeko je zamijenjen sredinom drugog poluvremena duela protiv Brage nakon što se prethodno povrijedio.

Džeko se prilikom jedne akcije u 66. minuti požalio na bol, a Paulo Fonseca ga je izveo minut ranije.

U izjavama poslije utakmice Fonseca je na nekin način umirio i sve u taboru bh. reprezentacije kazavši da nije u pitanju ništa ozbiljno.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Vidjet ćemo šta je, mislim da nije ništa opasno, ali sutra će se znati. Džeko mi se jako svidio, baš kao i Borja Mayoral, važno je imati konkurenciju u ovakvoj situaciji", rekao je Fonseca.

Džeko je protiv Brage zabio svoj 29. evropski gol za Romu te je tako postao najbolji strijelac Vučice u historiji na eurosceni.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cogoH
Znaci po vama dzeko je prije izasao nego se povrijedio ? Hahah
11 0
makke07
Malo je čudno što svaki put kad je Džeko spomenut odmah spominje mayorala al baš svaki put i isti odgovor takođe pokušavajući uzdignuti drugog napadača.''Dobar je bio Džeko ali je i Mayoral dobar isto''već 5-6ti put ovo radi.Zaista je ponižavajuče stavljati momka koji je dao u profi nogometu ukupno 20golova sa Džekinom statistikom i godinama evo već,kojem svakako trebaju kritike i konkurencija ali postaje smiješno šta govori ovaj trener.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi