Fonseca nakon novog poraza Rome: "To nam je trenutno veliki problem"

Bologna slavila u Rimu

Fonseca nakon novog poraza Rome: "To nam je trenutno veliki problem"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su doživjeli još jedan šokantan poraz jer je na Olimpicu slavila Bologna sa 3:2.

Roma je prošlog vikenda poražena od Sassuola u gostima sa 4:2 i očekivalo se sinoć da će se igrači ovog tima iskupiti navijačima za očajnu partiju u tom meču.

Međutim, rimski klub je još jednom šokirao navijače jer je Bologna odnijela tri boda iz Rima pobjedom od 3:2. Nakon meča trener ove ekipe Paulo Fonseca izjavio je da je tim bio itekako uzdrman nakon poraza od Sassuola.

"Baš nas je pogodio taj poraz od Sassuola jer smo izgubili samopoudanje što se vidjelo od prve minute večeras. Defanzivci su bili nervozni što se vidjelo u prva dva gola koja smo primili", rekao je Fonseca, te dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U drugom poluvremenu smo dobro reagovali, ali sa crvenim kartonom sve je postalo još teže. Pravimo mnogo grešaka u odbrani i to je trenutno veliki problem".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi