Fonseca: Sutra ću sigurno napraviti neke promjene jer želim pobjedu

Roma dočekuje Cagliari

Fonseca: Sutra ću sigurno napraviti neke promjene jer želim pobjedu

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome igraju sutra na svom terenu protiv Cagliarija meč 14. kola italijanske Serije A.

Rimski klub je za vikend poražen u gostima protiv Atalante i jasno je da sutra žele doći do tri boda kako bi ostai u vrhu tabele.

Paulo Fonseca je danas održao press konferenciju na kojoj je izjavio da će sigurno biti nekih promjena u ekipi u odnosu na prošli meč. Roma je protiv Atalante vodila sa 1:0, ali su na kraju poraženi sa 4:1.

"Bit će sutra nekih promjena jer smo već odigrali dosta mečeva i ekipa mora da se osvježi. Želimo da pobijedimo i primoran sam nešto da mijenjam. O sastavu ne smijem da pričam, ali će neki igrači dobiti šansu za igru. Pedro će sigurno igrati, a vjerovatno još i Calafiori, Kumbulla i Villar", rekao je Fonseca, te se osvrnuo na meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čeka nas teška utakmica jer Cagliari ima jako dobar tim. Obje ekipe žele pobjedu, ali nadam se da će tri boda ostati u Rimu. Želimo da se borimo za vrh tabele i jasno je da sutra ne smijemo kiksati".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi