Predsjednik francuskog kluba koristit će Football Manager za dovođenje igrača

Iz Toulousea najavili

Predsjednik francuskog kluba koristit će Football Manager za dovođenje igrača

M. Šljivak

Predsjednik francuskog Toulousea Damien Comolli najavio je kako će u budućnosti koristiti popularnu igru Football Manager za transfere.

Comolli je najavio kako će se transfer politika u klubu značajno promijeniti, a da će se učinak igrača koje žele posmatrati kroz popularnu igru.

"Ne koristimo Football Manager za dovođenje igrača., ali hoćemo ubuduće. Mnogi klubovi to rade. Naravno, nećemo se bazirati na tome, ali može nam pomoći", rekao je Comolli.

Mnogi klubovi navodno koriste Football Manager kako bi dobili podatke o određenom igraču i očigledno da im igrica u tome pomaže.

Vidjet ćemo koliko će pomoći Toulouseu koji želi povratak u Ligue 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi