Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 9. kola PL

Oni su vaš izbor

Forumaši SportSport.ba izabrali idealni tim 9. kola PL

Forumaši portala SportSport.ba izabrali su svoj idealni tim 9. kola Premijer lige.

Nakon što je nedjeljnom utakmicom između Sarajeva i Olimpica kompletirano 9. kolo Premijer lige BiH, kao i do sada forumaši su pored idealnih jedanaest izabrani još i najboljeg trenera te igrača proteklog kola. 

Na golu se nalazi Kenan Pirić iz Slobode, dok su u zadnjoj liniji Mladen Zeljković (Radnik), Aleksandar Vukotić (Krupa), Saša Balić (Sarajevo) i Aleksandar Subić (Sloboda). 

Vezni red čine Demir Peco (Radnik), Tomislav Tomić (Zrinjski), Duško Sakan (Metalleghe) i Dejan Janković (Radnik), a mjesto u napadu pripalo je Zoranu Kokotu (Vitez) i Marku Obradoviću (Radnik). 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za najboljeg trenera izabrali ste Nebojšu Miloševića koji vodi Radnik, a igrač kola je Zoran Kokot.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi