Fotografija iz svlačionice Barce u centru pažnje: Gdje su nestali Messi i Suarez?

Pobijedili Real Madrid

Fotografija iz svlačionice Barce u centru pažnje: Gdje su nestali Messi i Suarez?

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone plasirali su se u finale Kupa Kralja jer su sinoć pobijedili ljutog rivala Real Madrid sa 3:0 u revanšu polufinala.

U prvoj utakmici ovih rivala bilo je 1:1 na Camp Nou, a večeras je Barca bila ubjedljiva u gostima i nanijela težak poraz Realu. Kraljevski klub je imao nevjerovatne šanse u prvom poluvremenu, no nisu uspjeli nikako da dođu do prednosti.

Barcelona je to žestoko kaznila u nastavku, a u centru pažnje bio je Luis Suarez. Urugvajac je postigao u 49. minuti gol za 1:0, te je bio glavni "krivac" što je Raphael Varane zatresao svoju mrežu za 0:2. Samo nekoliko minuta kasnije Suarez je golom iz penala postavio konačnih 3:0.

Igrači Barce proslavili su pobjedu sa svojim navijačima na Bernabeu, a slavlje se nastavilo i u svlačionici. Klub je objavio i fotografiju iz svlačionice koja je već postala tradicija u utakmicama protiv Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ova fotografija našla se u centru pažnje navijača jer su odmah svi shvatili da tu fale najveće zvijezde, a to su Lionel Messi i Luis Suarez. Nije poznato zbog čega ovaj dvojac nije bio na zajedničkoj fotografiji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi