Fotografija osvojila internet: Jeste li vidjeli čime se vozi Ter Stegen?
Nijemac svojim skromnim ponašanjem ne odaje dojam da se radi o velikoj nogometnoj zvijezdi (Foto: EPA)

Skroman momak

Fotografija osvojila internet: Jeste li vidjeli čime se vozi Ter Stegen?

Mnogi kažu da je skromnost vrlina, a jedan od onih slavnih koji tu osobinu posjeduje je i Barcelonin golman Marc-Andre ter Stegen.

Premda braneći za Barcelonu zarađuje milione, ovaj njemački reprezentativac ne pati od opsesije da je viđen u skupocjenim automobilima poput nekih nogometaša, što govori i fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama.

Ter Stegen nastoji živjeti kao svaki normalni građanin, pa su mediji u Španiji već ranije pisali kako redovito šeta gradom ili se vozi skuterom, a sada se pojavila i fotografija kako koristi - javni prijevoz. Nijemac je, naime, fotografisan u jednoj podzemnoj željenici u Barceloni, što je izazvalo oduševljenje, kako među navijačima, tako i široj sportskoj javnosti.

"Marc-Andre ter Stegen je drugačiji. Nijemac nema problema sa slavom i svojim ponašanjem daje dobar primjer ostalima", piše Mundo Deportivo.

Kuda ide ovaj svijet ako smo se počeli čuditi skromnim ljudima?

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi