Fotografija otkrila ko je novi fudbaler Barcelone?

Pregovaraju sa veznjakom Gremija

Fotografija otkrila ko je novi fudbaler Barcelone?

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone očigledno aktivno radi na dovođenju novih fudbalera, a na Nou Camp bi uskoro mogao stići još jedan Brazilac.

Radi se veznjaku Gremija Arthuru Melu (21) koji se nakon osvajanja trofeja Copa Libertadores fotografisao u dresu Barcelone zagrljen sa predstavnicima katalonskog velikana.

Andre Curry, predstavnik kluba za Južnu Ameriku, obavio je razgovore sa porodicom 21-godišnjeg fudbalera, ali to bi ih na kraju moglo koštati i kazne od strane FIFA.

"Njegov agent nam je rekao da Barcelona želi sastanak sa porodicom. To nam nije predstavljalo problem, ali fotografija u dresu Barce je bila potpuno nepotrebna. Stalno rade ovakve stvari i budite sigurni da ćemo ih prijaviti FIFA", rekao je klupski predstavnik Nestor Hein, te je dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne želimo pregovarati sa Barcelonom. Slavimo trofej i trenutno nas ništa drugo ne zanima. Ako neko želi da plati njegovu klauzulu, neka se javi, ovako se posao ne završava", poručio je on.

Arthurova cijena na tržištu je šest miliona eura, ali sigurno je da će brazilski velikan u slučaju prodaje zaraditi mnogo više novca.

Top Komentari

bananko
gdje vise vade ove anonimuse boze sacuvaj...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti