Fotografija za pamćenje!

Duo se ponovo sreo

Fotografija za pamćenje!

Midhat Šljivak

Barcelona je sinoć lagano prošla kroz Mallorcu.

Katalonci su slavili sa 0:4 i napravili su još jedan dobar korak ka tituli prvaka, a težak poraz domaćeg tima nije mogao spriječiti ni mladi Japanac Takefusa Kubo.

Fudbaler Real Madrida je na posudbi u Mallorci, a interesantno je svakako da je ovaj 19-godišnjak prošao sve omladinske selekcije Barcelone u kojoj nije dobio pravu šansu.

Za razliku od njega gotovo dvije godine mlađi Ansu Fati je dobio pravu priliku za igru i on ju je maksimalno iskoristio, te je postao prepoznatljivo lice.

Ovaj duo je nekada igrao skupa u mladom timu Barcelone, a pojavila se fotografija iz dana kada su još bili klinci na početku karijera.

Oni su jučerašnji meč iskoristili i da naprave još jednu fotografiju za uspomenu, ali ona s početka karijera ostaje zaista posebna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaista simpatično...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Nije da Kubo nije dobio pravu šansu nego je Barca zbog njegovog dovođenja dobila sankciju od UEFA-e, pa nisu u dva roka mogli dovoditi igrače, a Kubo je vraćen u Japan. Prije par sezona ga je Real kupio i to je to. Šteta što je tako ispalo jer je Barca njega mogla koristiti kao "novog" Messija. On po lijevoj strani, a Fati po desnoj bi bilo super za gledati.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi