Fowler: Zbunjen sam Lukakuovom odlukom da ode u United
Foto: EPA

Legendarnom fudbaleru nije jasno zašto Lukaku želi u United

Fowler: Zbunjen sam Lukakuovom odlukom da ode u United

Romelu Lukaku je iznenadio fudbalsku javnost kada je saopštio da će umjesto u Chelsea otići u Manchester United, pogotovo uzme li se u obzir činjenica da je trener Uniteda Jose Mourinho.

Naime, Mourinho je, u vrijeme dok je bio trener Chelsea, poslao Lukakua na posudbu smatravši tada da Lukaku nije dovoljno dobar za njegovu ekipu, a po isteku posudbe Portugalac je odbio da vrati stamenog napadača u Chelsea.

I legendarni fudbaler Liverpoola Robbie Fowler je ostao šokiran Lukakuovom odlukom da se pridruži Manchester Unitedu.

"Moram priznati da sam zbunjen Lukakuovom odlukom da pređe u Manchester United. Smiješna je, zašto bi želio da ode i igra za trenera koji je već dva puta pokazao da smatra da on nije dovoljno dobar, a to je upravo ono što je Jose Mourinho uradio", izjavio je Fowler za Daily Mirror, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uredu, shvatam da će on reći da je Lukaku napredovao, razumijem da je on sada bolji igrač, ali mi opet nije jasno. Ovo je, za mene, čudna odluka, pogotovo jer se čini da je do dogovora došlo u zadnjim trenucima."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi