Oglasio se legendarni Totti i stao u odbranu Mbappea: "Ima nešto što je mnogo važnije..."
Foto: Instagram - @francescototti

Legenda Rome u Mbappeovom izboru

Oglasio se legendarni Totti i stao u odbranu Mbappea: "Ima nešto što je mnogo važnije..."

Eldar Ganibegović

Nakon mjeseci i mjeseci odugovlačenja i čekanja, Kylian Mbappe napravio je odabir i odlučio da ostane u PSG-u ispred odlaska u Real Madrid. 

Dobio je mladi francuski fudbaler mnogo kritika za ovu odluku, naročito zbog toga jer je na neki način i izdao povjerenje Real Madrida, ali je sada dobio i jake riječi podrške od čovjeka čije ime mnogo znači u svijetu fudbala.

U pitanju je legendarni fudbaler Rome i reprezentacije Italije, Francesco Totti, koji je također odbio Real Madrid u toku svoje karijere, pa s te strane i gleda ovu Mbappeovu odluku.

"Sretan sam zbog odluke Kyliana Mbappea. On je odrastao u Parizu. Nije lako odbiti Real Madrid. Isto to sam ja uradio prije 20 godina i ostao u Romi", rekao je Totti, pa poentirao:

"On je napravio pravu stvar. Ima nešto što je mnogo važnije, a to su korijeni."

Carlo Ancelotti nije htio govoriti o Kylianu Mbappeu

Tokom press konferencije prije dva dana, trener Real Madrida Carlo Ancelotti govorio je o Kylianovoj odluci.

"To se događa. Moramo razmisliti šta učiniti. Nikada ne pričamo o igračima u drugim klubovima. Možemo samo poštivati njihove odluke i klubove. Vrlo je jednostavno, sada samo moramo razmišljati kako se pripremiti za finale Lige prvaka", rekao je Carlo Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pitanja o Kylianu Mbappeu nastavila su se u konferencijskoj sobi, a Carlo Ancelotti pronašao je način da ih zaustavi.

"Poštujem vaš rad, ali nikada neću govoriti o igračima koji nisu u Real Madridu", novinarima je kazao trener Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

f0restinho
Kakvi korijeni dragi Totti, od 7 godine igra u Monacu sto nije tu ostao? A bgm i ti si Totti napravio veliku gresku sto si ostao u Romi, niti Lige prvaka niti Titula imas niti ista.. Legenda jesi i jedan od drazih igraca :D
6 1
Ramo Legenda
Ti si isto u romi sto si volio romu i za cijelu karijeru u romi nisi dobio love koliko je ovaj smrad dobio za godinu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi