Teško je nadmudriti starog lisca: Florentino Perez uzvratio udrac Kylianu Mbappeu

Francuz ostao u PSG-u

Teško je nadmudriti starog lisca: Florentino Perez uzvratio udrac Kylianu Mbappeu

Admin Čaušević

Florentino Perez nije uspio dovesti svoju najveću želju, Kyliana Mbappea. 

Mbappe su mnogi vidjeli u dresu Reala, transfer su smatrali završenom stvari, ali je na kraju Francuz ostao u PSG-u.

Nakon što je odlučio da ostane poslao je poruku zahvalnice Florentinu Perezu koji je na sve djelovao poprilično hladno.

"Želim vam saopštiti da sam odlučio da ostanem u PSG-u. Hvala vam na pruženoj šansi da potpišem za Real Madrid za koji navijam još od malih nogu", navodno je francuski as napisao predsjedniku kraljevskog kluba.

"Želim vam saopštiti da sam odlučio da ostanem u PSG-u. Hvala vam na pruženoj šansi da potpišem za Real Madrid za koji navijam još od malih nogu", navodno je napisao Mbappe predsjedniku kraljevskog kluba.

"Sretno i sve najbolje", bio je kratki i ljubazni odgovor jedno od najmoćnijih ljudi u svijetu fudbala.

Oglasi

Nekoliko dana kasnije pojavila se vijest da je Perez odlučio da uzvrati udarac Mbappeu zbog izdaje i ranije prekršenog dogovora.

Navodno je 24-godišnjak od Real Madrida u decembru dobio 40 miliona eura za potpisani predugovor i trebalo je sačekati ljeto da se sve ozvaniči.

Ipak, pritisak iz Pariza i cijele Francuske je učinio svoje da Mbappe poklekne i na kraju potpiše novi trogodišnji ugovor s pariškim Svecima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada je i Perez odlučio da uzvrati udarac pa će jedan od najboljih igrača današnjice Realu morati vratiti 40 miliona eura koje je dobio prije nekoliko mjeseci.

Podsjećanja radi, prema nekim informacijama samo za potpis ugovora s PSG-om Mbappe je dobio bonus od 300 miliona eura, a godišnje će zarađivati 50 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Artur
Cuj starog debelo gmizavca!!! Laz i prevara od covjeka.
4 9
denimen9
Bravo za Pereza, spasilaca nogometa.
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi