19

Komentari (19)

user1613662710
Ovaj ima jedno 43god minimalno
pjanke.sa
Hahahahaahaha 100%
nakopitam
@BHDragon Veliš brat ti je @pjanke.sa a? Dobro je da ste to priznali ovako javno. Da, braca ste po ocu, ali na vasu zalost nije u pitanju hadzic, nego ja. I meni je zao i krivo sto ste moji, ali sta se moze. Kakvi ste, da ste, moji ste i ja vas puno volim
Baš si vickast i duhovit, nema dalje. A odmah zapinješ za porodicu? Jesi li razmišljao o tome da bi te neko mogao naći negdje u toj vlaškoj rupetini, pa da pojedeš sva vnago koja si izasrao? Hajde ti nama jednom opsuj Markale, nisi odavno.
nakopitam
@BHDragon Eto ti si vidio Sarajevo BH Dragon from Shipowo.
Hajde razligu papak. Što kaže brat @pjanke.sa , dislike i mrš.
pjanke.sa
Optimisticni smo svi kao sto smo bili i sa Fedjom. Jedino sto je sada Uprava pokazala malo zube i malo su para dali a ne ona dzabna dovodjenja. Vidjecemo sta ce biti, samo teren je mjerilo!!! Naprijed moje Sarajvoooooooo
F1F
Chesa
Dobro pojačanje - dobro došao u Sarajevo i u Bosnu i Hercegovinu.
Starigrad01
Ove godine izboriti eveopu ako Bog da i plasirati se u grupnu fazu Konferencijske lige Tako da budemo prva BiH ekipa kojoj je to uspjelo.Jer ako iko onda Bordo momci to zaslužuju,poslije toliko Baraža VELIKO SI MOJE SARAJEVO..
nakopitam
Trebali smo ga predstaviti u kaknju. Ovaj ce sa hadzicem puniti starletu mirvica
Ko to vi? Ti si Sarajevo vidio samo u Montenovom spotu i nigdje više. Botino lojava
pjanke.sa
@BHDragon treba ga ignorisati i prestace. Takvi botovi se samo pale kad sa njima komuniciras. Dislike i mrs!
YouTalkinToMe
Ovog žohara @nakopitam ima ko go.va.na , gdje kod se okreneš u njega ugaziš. A po ****ima ne treba čačkati, samo se još gore usmrde.
@YouTalkinToMe u pravu si prijatelju, tukne vala malo je reći. Prava botina lojava
ned.hz
Dobrodošao Kyeremeh, sjajno pojačanje, sljedeće sezone napadamo duplu krunu samo da se ovo uigra i to je to
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.