6

Komentari (6)

BogatiDijasporac
Informisite se malo seljacine, rijec je o sorcu nacionalnog tima Obale Slonovace iz 2008. Seljoberrriiiiii, krkaniiiiii. colours-of-football.co/national_teams_kits/caf_africa/civ/cote_divoire_1.html
Mostarac94
Tjesi se, to je zeleno a ovo je tirkizna boja kao na Realovim brojevima, sta fali cast je nosit sorc od Krossa
faris1982
Čast je nosit šorc Messija, Inieste, Modrića, Ronalda, Neymara,Benzeme, Lewandowskog,Xavi-a, Suareza...Govorim samo o onim iz Barcelone i Reala..Kakvog Kroosaba?I ovo je šorc od Obale Slonovače, da si malo gledo znao bi prije 8-9 mjeseci igrali sa bijeli dresom narandžastih linija i bijelim šorcem brojem zelene boje, kakav Kross bolan?
Mostarac94
Cekaj Lewa Neymar i Suarez ti vece legende od Krossa? Svaka cast
faris1982
Pa ko ima veći doprinos u igri majke ti? Tebi je bolje da se uvežu ne znam 35 tačnih pasova nego da se daje između 40 i 50 golova po sezoni kao Lewa i Suarez i Neymar koji da preko 30 golova, barem toliko asistencija, te mu po utakmici napravi po 15 višaka....I ne kažem da su veće legende nego korisniji igrači (svojevremeno).
BogatiDijasporac
Glup si ili slijep. Pazi, tirkizna boja. O mati moja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.