Fotografija u šorcu Real Madrida je nula u poređenju s izdajom koju Kessie sprema Barceloni!

S pravom se toga pribojavaju

Fotografija u šorcu Real Madrida je nula u poređenju s izdajom koju Kessie sprema Barceloni!

Endin Čaušević

Franck Kessie prije nekoliko dana izazvao je bijes navijača Bayerna kada se pojavila fotografija na kojoj se vidjelo da nosi šorc Real Madrida i dres Bayerna. No, španski mediji pišu da Kessie tek sprema pravi udarac koji će Katalonce itekako uzdrmati.

Kessie je prošlog ljeta stigao u katalonski klub kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Barcelonom. No, nije se previše naigrao s obzirom da je u većini utakmica ovaj veznjak ulazio s klupe za rezervne igrače.

Zbog toga se u posljednje vrijeme špekuliše da bi Kessie mogao napustiti Barcelonu i da u klubu nemaju ništa protiv njegove prodaju.

Navodno, na stolu Kessie ima bogatu ponudu kluba iz Saudijske Arabije koji Barceloni nudi obeštećenje od 30 miliona eura što bi za Katalonce bila odlična zarada, no on je odlučio to da odbije.

Kessie je poručio da mu je želja da ostane u Barceloni i bori se za minutažu i da ga odlazak uopšte ne zanima.

Oglasi

Međutim, katalonski Sport piše da se sprema novi slučaj "Memphis Depay" koji je zimus prakitčno natjerao Barcelonu da ga pusti da ide besplatno u Atletico Madrid.

U Barceloni se pribojavaju da je Kessie namjerno odbio ponudu i da odugovlači, te da bi u samom finišu prelaznog roka mogao izvišiti pritisak i iznuditi besplatan odlazak iz kluba uz argument da je upravo bez obeštećenja prije godinu dana stigao u Barcelonu.

Taj scenario gledali smo početkom godine kada je Depay otišao iz Barcelone, a s pravom se pribojavaju da bi isto mogao da uradi i Kessie koji ionako nije baš u ljubavi s navijačima nakon fotografije koja se pojavila.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, riječ je o fotografiji s odmora na kojem se Kessie trenutno nalazi, a jedan od fanova uslikao ga je kako opušteno hoda u šorcu ljutog rivala Real Madrida i dresu minhenskog Bayerna.

Ovaj 26-godišnji veznjak ima ugovor do ljeta 2026. godine, no dolaskom Ilkayja Gundogana jasno je da će i iduće sezone uz još Pedrija, Gavija i De Jonga biti žestoka konkurencija u veznom redu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Informisite se malo seljacine, rijec je o sorcu nacionalnog tima Obale Slonovace iz 2008. Seljoberrriiiiii, krkaniiiiii. colours-of-football.co/national_teams_kits/caf_africa/civ/cote_divoire_1.html
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti