Nestao bivši igrač Villarreala, posljednji put viđen kako prelazi rijeku

Potraga za Acostom

Nestao bivši igrač Villarreala, posljednji put viđen kako prelazi rijeku

E. Škorić

Policija u Urugvaju traga za Francom Acostom, nekadašnjim mladim nogometnim reprezentativcem te zemlje, koji je nestao u subotu popodne.

Posljednji put je nekadašnji igrač Villarreala i Racing Santandera viđen jučer dok je pokušao da prijeđe potok u odjelu Canelones.

Prema lokalnoj štampi, Acosta, bivši član urugvajskih omladinskih timova i član drugoligaškog kluba Atenas, pokušao je prijeći potok sa svojim bratom, koji je nazvao policiju da prijavi nestanak svog brata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koordinacijski centar za potragu i spašavanje na moru aktivirao je svoj protokol i rasporedio osoblje na tom području kako bi se pokušao pronaći Acosta, za kojeg strahuju da je već mrtav.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi