Vatreni nisu uspjeli

Francuska je prvak svijeta!

21

Komentari (21)

CRO_SARAJEVO
Istorijski rezultat ! Odlična reklama za Hrvatsku, realno trebalo je i srece u finalu, autogol Mandže pa penal, uradili smo sto sigutno ni jedna reprezentacija iz ex. YU nije uradila, jeste da nam oni nisu mjerilo niti ce ikada biti, to prije svega govorim zbog ovih koji se slade danasnjim porazom Hrvatske, SP. koje ce pamtiti svi Hrvati i vise od pola planete koja nas je podrzvala ! PONOSAN !¨ZA DOM SPREMNI !
Jaa
Ti koristis vi al koliko visim iz Sarajeva si pa neznam gdje to vi ide? Bosanski katolice tisu misu.
Harisss
Eto zasto se slade. Zbog te tvoje posljednje recenice koju bi ti izgovorio i da je citava ex juga navijala za Hrvatsku.
progressive1212
Svaka ti je na mjestu! :)
stopkrkanima
Teenage ninja turtles!!! Dokazalo se da ih je sreca samo i stavila u finale. Realno govoreci sve ekipe do finala su im dolazile prosjecne. Mozda Argentina po imenu, ali igri ovo prvestvo prosjek. Pogotovo pod vodstvom onog kretena Sampaolija... Sreca ih pratila sve vrijeme osim u finalu jbg. Bit ce bolje za 4 god.
The TFB
Jesi stručnjak , svaka čast...trebali bi tebe da treniraš Argentina...
Jaa
Apsulutno tacno. Ja sam vec naveo da expert niti steucnjak nisam ali to sam govorio i prije finala i rekao da ce ovo biti prvi pravi ispot za HR i definitivno su pali na njemu.
Jaa
HR cestitke na finalu ali strucnjak nisam, expert nisam ali sam x puta rekao da ce ovo HR biti prvi pravi test na ovom SP i tako se i desilo. Srece su imali do sada ali kao sto smo svi vidjeli kada su naletjeli na pravu repku onda smo svi vidjeli ustvari koliko vatreni mogu i znaju. Cestitke na drugom mjestu.
gladijajator
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.