Francuski gigant ne odustaje od Neymara

Odlazi u Francusku?

Francuski gigant ne odustaje od Neymara

E. Ganibegović

Paris Saint -Germain ne odustaje od Neymara, sada su poslali novu mega ponudu na adresu Barcelone.

Francuski gigant je odlučio poslati ponudu za kapitena reprezentacije Brazila u visini od 195 miliona funti što i jeste njegova otkupna klauzula. 

PSG je već u tri navrata slao ponude za Brazilca, međutim sve su odbijene ali sada su prvi put napredovali u pregovorima. 

Kako prenose mediji otac Neymara je ove sedmice otputovao u Paris kako bi razgovarao sa čelnicima kluba o budućnosti njegovog sina.

Konačna odluka će ostati na Neymaru, a šta će se desiti saznat ćemo u skorije vrijeme. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neymar se povezivao sa velikim klubovima ovog prijelaznog roka, međutim sve moguće špekulacije je odbacivao, govoreći kako će ostati na Nou Campu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi