Neymar otkrio imena najboljih igrača s kojima je igrao

Na listi ima i iznenađujućih imena

Neymar otkrio imena najboljih igrača s kojima je igrao

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar danas je nakon odmora stigao u Barcelonu na ljekarske preglede, te početak priprema za novu sezonu.

Neymar je u društvu Lionela Messija i Luisa Suareza danas stigao u trening centar Barcelone. Nakon što su uspješno obavili ljekarske preglede igrači Barcelone bi već sutra trebali odraditi prvi trening u sklopu priprema za narednu sezonu.

Brazilac je dao i izjavu za španske medije u kojoj je odlučio otkriti ko su za njega najbolji fudbaleri s kojima je imao priliku igrati. Neymar nije mogao uvrstiti sve što je htio jer je mogao nabrojati samo trojicu.

"Lionel Messi pod broj jedan, njega ne možete nikako izostaviti. Nakon njega rekao bih Gabriel Jesus. To je zaista fenomenalan igrač i on će to veoma brzo pokazati. Naravno, tu je i Ronaldinho. Njega ne možemo nikako zaboraviti. Iako je protiv vaših pravila tu bih još dodao Robinha jer je on moj idol, te Gansa", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi