Francuski mediji tvrde: Dva kluba postigla dogovor, Aubameyang od ljeta u PSG-u

Kapiten odlazi iz kluba

Francuski mediji tvrde: Dva kluba postigla dogovor, Aubameyang od ljeta u PSG-u

E. Oštraković

Pierre Emerick Aubameyang napustit će Arsenal u narednom prijelaznom roku, te će svoju karijeru nastaviti u PSG-u.

Tako barem tvrde francuski mediji, a razlog je taj što ga Arsenal ne želi pustiti kao slobodnog igrača, već žele zaraditi na njemu.

Aubameyang je igrač koji je na cijeni, a za njegove usluge se osim PSG-a interesuju Barcelona i Real Madrid, te se očekivalo da će karijeru nastaviti u Španiji.

Ipak, francuski mediji tvrde da je njegova naredna stanica Francuska, te da je već sve dogovoreno između dva kluba, a PSG je u finalnim pregovorima sa Aubameyangom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Arsenal će tako prodajom svog kapitena zaraditi oko 34 miliona eura, te će taj novac biti usmjeren u dovođenje novog napadača.

Top Komentari

opasni_medo
raja jel ko vidio GAYiju, cujem da se opet mota po sumi trazi guyici cepa
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi