6

Komentari (6)

Derdiyok
Odmah stiže demanti Telefutove vesti da je Arsenal ponudio 80.000.000 evra za Lilovog Nikolu Pepea. BBC tvrdi: Tobdžije prosto nemaju te pare. Parizjen je pride već demantovao Telefut da sam Pepe hoće u PSŽ informacijom da su šanse za takav tranfer - nula promila. Videćemo ko će na kraju da ispadne u pravu.
SamiAm1234
Nisi čuo da Arsenal zapravo nema 40 mil budžeta, već 120?
Derdiyok
Ma imaju para, ne moRe ih krava pojest'.
Liverpool123
Nisu doveli odavno nekog znacajnog igraca,nisu ulagali u station.Kako nebi imali para?
MSOZ101
Ali nisu ostvarili nista znacajnije prethodnih sezona tako da nema para sa strane sa kojim bi raspolagali u transferima. S tim da su placali Aubameyanga, Lacazetta itd. cijene uglavnom nisu fiksne nego se placaju godinama kasnije tako da postoji mogucnost da ce ovog ljeta za Aubu i Lacu dati oko 30ak miliona £.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.