Francuzi tvrde: Otac "isposlovao" Neymarov transfer u Real Madrid!

Da li nas narednog ljeta očekuje nova transfer bomba?

Francuzi tvrde: Otac "isposlovao" Neymarov transfer u Real Madrid!

Neymar je šokirao fudbalski svijet prošlog ljeta kada je napustio Barcelonu i u transferu vrijednom 222 miliona eura prešao u PSG.

Ipak, već odavno se špekuliše da se Neymar pokajao zbog transfera na Park prinčeva, te da nije sretan u dresu PSG-a. Špekuliše se odavno i o njegovom povratku u Španiju, s tim što se kao njegova naredna destinacija uglavnom navodi Real Madrid.

Real Madrid je ovog ljeta ostao bez Cristiana Ronalda i mnogi upravo u Neymaru vide adekvatnu zamjenu za sjajnog Portugalca, a danas francuski Le10 sport prenosi da već neko vrijeme traju pregovori Neymarovog oca (koji je ujedno i menadžer Brazilca) i Real Madrida, a navodno su ti pregovori konačno urodili plodom.

Tako je navodno postignut načelni dogovor na relaciji Neymar - Real Madrid, ali će sada biti potrebno uvjeriti PSG da proda svoju zvijezdu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ukoliko PSG pristane prodati 26-godišnjeg Brazilca, njegov transfer u Real Madrid bi mogao biti realizovan već narednog ljeta.

Podsjetimo, čak je i Neymarov sunarodnjak, legendarni Rivaldo prije nekoliko dana istakao da je uvjeren da će navjeća brazilska zvijezda prije ili kasnije obući dres Reala, dok je španski AS pisao kako su Kraljevi učinili Neymara svojim prioritetom za ljeto 2019. godine nakon što nisu uspjeli realizovati transfer njegovog saigrača iz PSG-a, Kyliana Mbappea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi