7

Komentari (7)

Convicts
Hajmo Celik ale
brutal_bandal
Nista Feđa ako ostanes do januara il ko vec nek proda Anicica I nek dobro se potrudi kupit stopera kvalitetnog a ne krampu il nekog bugarskog vasku zabatu kao drobarov
Husrefbeg22
Vela havle vela kuvlete. Zadnjih par godina redovno pola tima Sarajeva povrijedeno po pola godin eili duze. Kako to nije slucaj s ostalim klubovima?
imeiime
Svi koji vode ovo Sarajevo bi trebali na operaciju...........mozga!
pitariistok
Mi smo pod sihirima **** ja sve ako nismo
imeiime
Ne. Nego pod Mozzartom i Hadzicem.
pjanke.sa
Ja isto mislim da se nesto cudno desava u klubu. Pa 5 trenera u 3 godine. 50 razlicitih igraca, ne razumijem u cemu je problem. Sve kontam krenuce nas uigrace se, ali i najoptimisticniji kao sto sam ja, gube strpljenje sa ovom postavkom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.