Novo ime u redovima aktuelnog prvaka BiH
Foto: HŠK Zrinjski

Maglica potpisao

Novo ime u redovima aktuelnog prvaka BiH · Zvanično

E. Škorić

Frane Maglica novi je igrač HŠK Zrinjski.

Ovaj defanzivac je početkom godine potpisao za Posušje, a na Mokri Dolac stigao je iz NK Dubrava Tim Kabel, no pola godine kasnije otisnuo se prema Mostaru.

Maglica, koji je do sada nastupao za RNK Split, GNK Dinamo Zagreb i NK Slaven Belupo, potpisao je do ljeta 2024. godine ugovor sa Zrinjskim.

24-godišnjak će pomoći Zrinjskom u evropskim izazovima, ali i u odbrani titule koju su Mostarci isuviše lako osvojili.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, za samog igrača prelazak u redove Zrinjskog je izvanredna stvar i nije krio oduševljenje nakon što je potpisao ugovor.

✍ Frane Maglica novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja s 24-godišnjim braničem je dogovorena do 31. svibnja 2024. godine! 🤝 Dobrodošao Frane! #HŠKZ ⚪🔴

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Wednesday, June 8, 2022
Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Odlično pojačanje.
8 5
Klackalica
Nikad cuo
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi