Frank de Boer ima silnu želju da pobijedi Bosnu i Hercegovinu
Foto - EPA

Već je najgori po učinku

Frank de Boer ima silnu želju da pobijedi Bosnu i Hercegovinu

Midhat Šljivak

Novi selektor fudbalske reprezentacije Nizozemske Frank de Boer zvanično je selektor sa najgorim učinkom nakon četiri utakmice na klupi nacionalnog tima.

Nizozemci su sinoć u prijateljskom meču remizirali protiv Španije (1:1), pa je De Boer postao prvi selektor koji u četiri utakmice na klupi nacionalnog tima nije uspio da ostvari pobjedu.

Otkako je prošlog mjeseca preuzeo reprezentaciju, De Boer je Oranje vodio u četiri susreta. Ova selekcija je poražena od Meksika, a neriješeno su odigrali protiv Italije, Bosne i Hercegovine i Španije.

Priliku da prekine ovaj niz De Boer će imati u nedjelju kada će njegov ti ugostiti selekciju Bosne i Hercegovine. Sigurno da će nizozemski selektor imati silnu želju da konačno dođe do pobjede, ali mi se svakako nadamo da mu se ta želja neće ispuniti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Naravno, Nizozemska je u ovom duelu veliki favorit. Kvota u Mozzartu to pokazuje, a svoju opkladu za ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

Top Komentari

makelele
PobJedi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.