Frank De Boer preuzima klupu Lazija?

Holanđanin stiže u Rim

Frank De Boer preuzima klupu Lazija?

Endin Čaušević

Italijanski mediji prenose da bi holandski stručnjak Frank De Boer mogao preuzeti klupu Lazija.

Iako se prethodnih sedmica povezivao sa Evertonom čini se da će nekadašnji fudbaler Barcelone preuzeti kormilo rimske ekipe. U italijanski medijima špekuliše se i o Manuelu Pellegriniju, ali mnogi vjeruju da je De Boer realnija opcija.

Kako piše "Il Tempo" čelnici Lazija su kontaktirali holandskog stručnjaka, te su mu ponudili ugovor. Nekadašnji trener Ajaxa mogao bi prihvatiti ovaj poziv koji predstavlja veliki izazov i korak u njegovoj trenerskoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

De Boer je krajem prošlog mjeseca podnio ostavku u Ajaxu jer nije uspio s ovom ekipom da osvojit titulu prvaka Holandije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti