Frank De Boer se ekspresno vraća u Premier ligu?

Prvi favorit za novog menadžera Swanseaja

Frank De Boer se ekspresno vraća u Premier ligu?

Holandski stručnjak Frank De Boer mogao bi se vrlo brzo vratiti u Premier ligi, koju je napustio sredinom septembra.

De Boer je tada dobio otkaz u Crystal Palaceu zbog katastrofalnih rzeultata na početku sezone, a sada je na putu da se vrati u engleski fudbaler jer su ga mediji i britanske kladionice promovisale u najvećeg favorita za klupu Swanseaja.

Swansea je sinoć uručio otkaz menadžeru Paulu Clementu, a upravo je Frank De Boer čovjek kojeg već mnogi vide na Liberty stadionu.

Swansea se nalazi na začelju tabele sa svega 12 bodova i na posljednjih deset utakmica je upisao samo jednu pobjedu. Jasno je da će se klub iz Velsa boriti za opstanak u društvu najboljih, pa će novog menadžera ovog tima čekati pakleno težak posao bez obzira da li to bio De Boer ili neko drugi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Frank De Boer (47) je tokom trenerske karijere vodio Holandiju, Ajax, Inter i Crystal Palace, ali su mu posljednja dva angažmana bila i više nego neuspješna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti