Lampard ljut kao ris: Nije do taktike ni do sistema, već do volje, trčanja i pristupa
Foto - Screenshot

Ne smatra se odgovornim za ono što se desilo na terenu

Lampard ljut kao ris: Nije do taktike ni do sistema, već do volje, trčanja i pristupa

M. Šljivak

Chelsea je u londonskom derbiju odigrao katastrofalan meč protiv Arsenala.

Plavci su na Emiratesu poraženi sa 3:1, a menadžer Frank Lampard je nakon utakmice iskazao veliko razočarenje.

"Nedovoljno dobro, posebno prvo poluvrijeme. Kada napadate kao što smo mi, napadate je vjerovatno pogrešna riječ, dese se stvari kao što je Sakin gol, jer jednostavno ne zaslužite sreću", rekao je Lampard.

Preuzeo je odgovornost za sve van terena, ali smatra da igrači moraju za ono što su uradili na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Preuzimam odgovornost za sve što je van terena, ali igrači moraju preuzeti odgovornost. Poruka je bila jasna. Utakmica je teška za nas, talentovan tim, satjeran uz zid, londonski derbi... Kada izađete na ovakav meč i igrate 60-70 posto mogućnosti, nećete nikog dobiti u Premier ligi. Ljut sam, ali dobili smo ono što smo tražili. Razočaran sam pristupom. Nije do taktike i sistema, već do pristupa, trčanja", poručio je Lampard.

Chelsea je trenutno sedmi tim Premiershipa sa 25 bodova, ali već sutra mogu pasti poziciju niže.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Realno je u pravu svaki igrac sem Odoia je ove sezone dobio priliku, a samo rijetki su se dokazali. Jednostavno previše je potencijala i ekipi a jako malo volje za pobjedom. Ako pogledate kako je upravo Lampard ginuo kada je igrao londonski derbi kao i Drogba i ostala družina jasno vam bude da su danasnji igraci previše razmazeni, dozu se u nebesa.
2 4
Realist
To je i Zrinjskom problem
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi