Frank Lampard ipak ostao bez prvog trenerskog posla

Oxford ukazao povjerenje Clotetu

Frank Lampard ipak ostao bez prvog trenerskog posla

Bivši engleski fudbaler Frank Lampard ipak je ostao bez prvog trenerskog posla.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Lampard u vrhu liste želja Oxford Uniteda, ekipe koja se takmiči u Championshipu, kada je u pitanju trenerski posao, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Naime, ovaj klub je povjerenje odlučio da ukaže Pepu Clotetu, nekadašnjem pomoćniku Garyja Monka na klupi Swansea Cityja.

Vlasnik kluba Darryl Eales poručio je nakon izbora novog trenera da je Clotet izabran jednoglasnom odlukom uprave kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dakle, Lampard će sačekati još malo kada je u pitanju prvi trenerski posao, ali smo sigurni da ponuda u narednom periodu neće nedostajati za legendarnog igrača Chelseaja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti