Frank Lampard nakon katastrofe: Nije bilo za poraz od 4:0
(Foto: EPA)

Menadžer Chelseaja

Frank Lampard nakon katastrofe: Nije bilo za poraz od 4:0

M. Šljivak

Frank Lampard je imao debi za zaborav na klupi Chelseaja.

Plavci su deklasirani na gostovanju kod Manchester Uniteda sa 4:0, a o utakmici je legenda Plavaca iz Londona imala šta da kaže.

"Četiri greške i četiri gola. Kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu, ali smo pravili loše odluke. Trebali smo voditi nakon prvih 45 minuta. Lakše im je bilo igrati na 2:0. Ne mogu biti sretan zbog ovog", rekao je Lampard i nastavio je:

"Bili smo opušteni u prvom dijelu meča, ali na ovakvom nivou ne možete praviti ovakve greške. Ovo je svakako lekcija, ali realno gledajući, nije bila utakmica za poraz od 4:0".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaključio je zatim:

"Napravili smo četiri greške i oni su ih iskoristili. Međutim, mi smo Chelsea i ne želimo ovdje gubiti sa ovim rezultatom. Ipak, moramo to sad prihvatiti", istakao je Lampard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi