Fred zbog sramotnog poteza u prijateljskoj utakmici dobio direktan crveni karton

Brazilac izgubio živce

Fred zbog sramotnog poteza u prijateljskoj utakmici dobio direktan crveni karton

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda poraženi su jučer u prijateljskom meču protiv Atletico Madrida sa 1:0.

United i Atletico u odigrali su prijateljsku utakmicu na Ulleval stadionu u Oslu, a na kraju je španski klub uspio da pobijedi sa minimalnih 1:0.

Odlučujući trenutak desio se u 86. minuti meča kada je Morata asistirao Joao Felixu koji je pogodio mrežu Uniteda za pobjedu Atletica.

Međutim, trenutak koji je obilježio ovu utakmicu desio se pet minuta kasnije kada je Fred dobio direktan crveni karton.

Brazilski veznjak je žestoko faulirao Moratu s leđa i izazvao je bijes igrača Atletica i Diega Simeonea, te je zasluženo dobio direktan crveni karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fred je očito izgubio živce, ali ovako sramotan potez u prijateljskoj utakmici gdje je ozbiljno mogao da povrijedi protivničkog igrača je zaista za svaku osudu.

[twitter]https://twitter.com/footballl32/status/1553375657719222279[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi