Cristiano Ronaldo riješio sve dileme: "Kralj igra"
Foto - EPA

Portugalac aktivan na društvenim mrežama

Cristiano Ronaldo riješio sve dileme: "Kralj igra"

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo uveliko se povezuje s odlaskom iz Manchester Uniteda.

Engelski, ali i brojni evropski mediji pišu kako je CR saopštio rukovodstvu Crvenih đavola da želi otići iz kluba, ali danas je objavio kako mediji ne govore istinu.

"Prosto je nemoguće da se o meni ne priča barem jedan dan. Inače ne biste zaradili novac. Znate da nećete dobiti pažnju ako ne napišete laži. Nastavite, možda nekad i pogodite", napisao je Cristiano Ronaldo.

Iako s ostatkom ekipe nije prošao pripreme, Cristiano tvrdi da će biti na terenu u meču protiv Rayo Vallecana u nedjelju. On je kratko napisao:

"Kralj igra u nedjelju".

Ronalda su u prethodnom periodu povezivali s Bayernom, Chelseajem, PSG-om, Atleticom i navodno su ga svi ovi klubovi odbili dovesti u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sporting je posljednje ime s kojim se povezuje, no ako je suditi po Cristianu, on će i dalje nositi dres velikana s Old Trafforda.

Ronaldo je prošle godine bio najbolji igrač Uniteda. Odigrao je 37 utakmica i postigao je 24 gola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bhodzic
Možete ga mrziti, ali frajer je mašina. Meni bolji i draži igrač u svojoj eri od Messija jedno 2 puta.
17 6
Ecosport
Kakav je ovo paćenik mati mila. Nezadovoljan frajer maksimalno sa svojim životom i uspjehom. Vazda mu malo. Neće da sebi prizna da nije u top 10 igrača svih vremena, a da prizna život bi mu bio 100 puta lakši. Messi je D10S Penaldo, shvati to jednom.
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi