Nevjerovatno šta je sebi dopustio moćni veznjak (37): Suze su ništa u poređenju sa njegovim tijelom

Mnogi su ostali u šoku kada je objavio fotografiju tijela

Nevjerovatno šta je sebi dopustio moćni veznjak (37): Suze su ništa u poređenju sa njegovim tijelom

Admin Čaušević

Svojevremeno je bio možda i najmoćniji veznjak svijeta. Krasili su ga snaga, brzina, tehnika i snažan šut, međutim danas i dok mnogi njegovi vršnjaci igraju sjajno, on je neprepoznatljiv.

Fredy Guarin, bivši kolumbijski veznjak koji je igrao za evropske velikane kao što su Porto i Inter, posebno je privukao pažnju nakon fotografije koju je objavio na Instagramu.

"Nemojte se bojati onoga što govore, bojte se da ćete dopustiti da vas neki dio ovog društva ponese da ono što želi je da vas vidi u lošem stanju...."

"Ako padnete 1000 puta, ustanite po 1001. put. Mi smo Božja djela, ne sumnjajte da on ima predivne projekte za sve nas", napisao je pored fotografije koja pokazuje njegovo trenutno fizičko stanje.

Oglasi

Guarin izgleda poprlično zapušteno, mnogo se udebljao i njegov stomak je ogroman, a tek mu je 37 godina.

Ipak, ne manjka mu samopouzdanja i fotografiju je objavio sa osmijehom na licu. Da li je sve predstava za javnost ili ne teško je reći.

Prošle godine Kolumbijac je imao značajnih psihčki problema pa je u jednom navratu u suzama tražio oprost za sve grijehe koje je počinio.

Karijeru je završio 2021. godine kada je imao 35 i od tada su počeli njegovi problemi, konzumirao je drogu i alkohol, a čak se i tukao sa roditeljima.

Scene kako u krvavim farmerkama napušta dom svojih roditelja su obišle svijet i najbolje su opisale njegovo tadašnje stanje.

Guarin u društvu svoje djevojke

"Moj život se u potpunosti promijenio. Suze koje vidite na fotografiji su od čovjeka punog poroga, grešaka, grijeha i puno nekih drugih stvari. Ljudi moji vrijeme je da otvorimo vrata Bogu i da nas On vodi pravim putem", poručio je tada Kolumbijac.

Zahvaljujući odličnim transferima zaradio je mnogo novca i sa te strane može biti miran do ostataka života. Bio je među prvim koji su otišli u Kinu za lovom 2016. godine kada je prešao iz Intera u Shenhua.

Inače, bez obzira na brojne probleme pored sebe ima ženu koja je san snova za mnoge muškarce. U pitanju je veterinarka Pauleth Pastrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi